| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| istanbul sarıyerde çalışacak fulltime server yöneticisi aranıyor
İstanbul Sarıyer'deki şirketimize fulltime server yönetimi yapabilecek takım arkadaşları arıyoruz. Fedora + CPanel / WHM yüklü serverla ilgili en az 3 yıl deneyimli arkadaşlar CV lerini yungan@gmail.com adresine gönderebilirler.
__________________ Sevgiler... Dr.X |
|
| ||||
| ||||
|
yungan, firma adı nedir?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| napican oturdugun yerden kalkip gelip calisican mi sana ne birader?
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| ||||
| ||||
|
Sarıyer'i iyi bilirim 1 sene boyunca yayan Beşiktaş-RumeliHisarüstü yaptım 43-R otobüsünü kaçırdıkça Merak ettim firma adını
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Başvurduğum ve sonucunu beklediğim iki firmadan bir numara çıkmazsa başvurabilirim. Yinede CV'mi gönderiyorum. ![]() Edit: CV'mi gönderdim Bu arada Sarıyer'e fatihten nasıl geçerim
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi Last edited by haritSu; 29.05.08 at 20:40. |
|
| |||
| |||
|
Web sayfanız bu mu acaba website title tag ?
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
daha hazırlamamışlarki
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
2003' ten beri mi? 5 yıl uzun bir süre
|
| ||||
| ||||
|
nerde yazıyo 2003 ?
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
Whois' ine baktımda
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |