| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Bu arada mars telekomun resmi sitesi budur.... http://www.marsnet.com.tr |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| |||
| |||
|
dark hiç guleceğim yoktu yaaaaaaaaa ))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
| ||||
| ||||
|
Yuh adamlar süper animasyon yapmış
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Acayip ya beni bitirdi şahsen.. Tasarımda bir numara, hatta bakarken 2-3 dakika kör oldum.. O kadar güzel; anlatılmaz..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Hangi tasarım?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
sen goremiyorsun adaş adamlar oyle şeffaf tasarım yapmışlarki anlatamam biraz beklemen lazım duygusal bakarsan gorebilirsin haha |
|
| |||
| |||
|
eheh MARS guzel tabi canim iyi bir gezegen hatta hayat olup olmadigi NASA tarafindan hala arastiriliyor, oturup dusunen bir kac uzayli resmide cekilmisti onlarda muhtemelen nolucak bu DClerin hali diye dusune dusune kafayi yediler @marsnet.com.tr adresinde ben bir tasarim goremedim bir web sitesi yapmiyan / yaptirmayan bir kurum ustelik kendileri bir datacenter ilginc dogrusu.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| ||||
| ||||
|
Site meselesini ben bikez açmıştım kendilerini lafı dolaştırdırlar filan konun nasıl kapandığını anlamamıştım ![]() Site bence çokta önemli değil adamlara müşteri akıyo zaten.... Sorunsuz hizmet alıyomusun... olay budur zaten gerisi çokta önemli değil napıcam ben siteyi destek elemanlarıyla chat mi |
|
| ||||
| ||||
|
MARS temel olarak son kullanıcıya hizmet vermeden toplu sunucu barındırma hizmeti alacak dedicated veya co-location hizmeti sağlayan firmalara yönelik bir şirket olarak kurulmuştur. Son kullanıcı olarak tabir edilen müşteriler zaten SH üzerinde hizmet vermektedir. MARS telekom u savunmuyorum yanlış anlamayın şuan MARS telekom dan hizmet alıyoruz gayet güzel.. En basit olarak insanlar düzgün.. Verilen cevaplar düzgün.. Atmasyon birşey yok herşey şeffaf.. Hatta istanbul da yaşıyorsanız bir hafta sonu gidebilirsiniz datacenter'e gerçekten güzel dizayn etmişler.. Hiç burada anlatmayayım kendiniz gidin Hayatımda ilk kes yedekli çalışıyoruz diyen birinin Yalan söylemediğine şahit oldum. Sistem odasında başta ve sonda 2 tane büyük UPS cihazı var biri %50 diğeri %3 yük ile çalışıyor %3 yük ile çalışan backup UPS ziyarete giderseniz bunlara dikkat edin.. Aynı şekilde marsın arkasında 6 tane büyük soğutucu mevcut (klima değil klimalar evler içindir.) 3 tanesinin çalıştığını 3 tanesinin çalışmadığını göreceksiniz. Bence güzel bir en azından açıldığı günden bu güne bir sn downtime olmamış Zaten gerisi bizim için önemli değil bir veri merkezinden yazılımsal destek talebinde bulunacak değiliz :p
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |