| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| sunucu degişikligi sonra mail problemi
Kolay gelsin arkadaşlar. Dün sunucu değişikliği yaptım başka bir sunucuda bulunan 150 sitemi başka bir sunucuya taşıdım. Dün gece maillerde herhangi bir problem yoktu sabah Outlook Express’i açınca kullanıcı adı ve şifre sormaya başladı tüm hesaplarda böyle Çözüm için yaptıklarım Sunucuyu yeniden başlattım, tüm servisleri yeniden başlattım csf’yi durdurdum (belki firewall engelliyordur düşüncesi ile) Birde şu Welcome to RoundCube Webmail bu şekilde giriş yapılınca mailler okunuyor sorunsuz şekilde. Mail gönderip mail alabiliyorum. Yani sorunum Outlook Express üzerinden mail alıp gönderemiyorum. |
|
| ||||
| ||||
|
Yanlış hatırlamıyorsam WHM'de E-Mail başlığı altında Repair Mailbox permissions bölümü vardı. Oradan Senkronize ediliyordu şifreler... Ama tam emin değilim.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
Merhaba. hocam şifrelerde sorun yoktu sorun outllok express'den şifrelere hatalı diyor ama şifreler dogru idi nerden emin oldun dersen webmail üzerinden o hesap ile giriş yapınca mailler sorunsuz şekilde acılıyor. o zaman durum çok acil oldugu için makineyi formatlayıp fast bir şekilde yedekleri geri yükledim sorun şuan yok. ilginizden dolayı teşekkür ederim. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
konuyu bi tam okuyun cin interneti!
|
|
| ||||
| ||||
|
"ayarladınsan" resimi yollayacakmışsın bakacakmış arkadaş. Ömür ne kızıyorsun adama? Suçlu olan sensin.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |