| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
herşey whois'le bitmiyor canikom...
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
| İnşallah dediğin gibidir Halid Günahını da alıyor olabilirim Belki site onların değil. Lütfen ilan sahibi açıklamada bulunsun..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| |||
| |||
|
ilan sahibi bir arkadasa bakip cikicam tarzi ilan verip gitmis demek ki yeteri kadar ilgili degil aradiklari adam da boyle ilgisiz olabilir sinan tam senlik bu is ilgisiz adam ariyolar
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| ||||
| ||||
|
İlan veren arkadaş teknoloji televizyondan. Yakın zamanda bakacaktır muhtemelen.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Bende bunu bi yerden tanıyorum diyecektim demek ordanmış |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşlar şirket (YUngan Teknoloji) Donanım ve Yazılım tarafında ciddi faaliyetlerde bulundu şimdiye kadar. Kendi kurumsal müşterilerimiz için server barındırırken şimdi bu faaliyete fokuslanmak istiyoruz. Projelerimiz de var bunun yanında... Server hosting reseller satmak ana kol değil yani. Ana sayfada awbs nin testi yüklü dikkate almayın lütfen... Dexinger bu arada teşekkür ederiz.
__________________ Sevgiler... Dr.X |
|
| ||||
| ||||
|
İkinci mesajı da yazma gereği gördüm; domain kaç senelikmiş, şirket kaç senelikmiş bunlar ölçü olmamalı. Biz ciddi arkadaşlar arıyoruz ki burada şimdiye kadar gördüğüm ciddiyetten istediğimiz arkadaşlara ulaşabileceğimizi veya önerecek kişilerin burada olacağına inandım. Dolayısıyla çok fazla şirketti oydu buydu tartışmak anlamsız. 17 senelik sektör deneyimim üzerine 2003 te kurulmuş şirketin geçmişindeki referanslarında teknosa soyak ykm gibi ciddi firmalar var. Biz çalışacağımız arkadaş ya da arkadaşlarla her firmada olduğu gibi faaliyet alanında sorumluluğu kendisine vermek ve işimize devam etmek istiyoruz. Son kullanıcı tarafında faaliyet göstermeyen ismini bile duymadığımız bir çok firma ciddi alanlarda çalışıyor.
__________________ Sevgiler... Dr.X |
|
| ||||
| ||||
|
İlanın ciddiyetinden şüphe duyan olmayacaktır. Teklifinizdeki şartlara uyan arkadaşların sitemizde bulunduğunu biliyorum ama o semtte çalışmaya uygun var mı bilgim yok doğrusu. Bulmanızı umuyorum.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Kimsenin ilanı ciddiye almadığı söz konusu değildir. Arkadaşın sorularına cevap verdim sadece... Ciddiye almasaydım CV göndermezdim. Saygılar,
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ From hell 2 heaven.. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |