| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Dallas TX verimerkezinde yangın çıkmış bugece , makinaları kurtardık başka bir datacentere taşıyacağız diyorlar ama ben pek ihtimal vermiyorum 8 saat oldu halen bütün server kapalı . Tamdaa softlayere geçecektim yaf çok kötü oldu. adım adım yangın Hstntx1 Wide Spread Outage - The Planet Forums
__________________ |
|
| |||
| |||
|
Geçmiş olsun hocam üzücü bi durum |
|
| |||
| |||
|
saolasın orada fiber kablolar burada da benim ciğerim yanıyor
__________________ |
|
| |||
| |||
|
Geçmiş olsun hocam.. Hosting işini bu yüzden çok sevmiyorum, 24/7 kesintisiz hizmet vermek durumundasın.. 9000 sunucu etkilendi demişler ki rakamı bence indrimişlerdir. 7500 müşteri ne yapar? Bir kısmı ayrılır tabiki; herkesin işi gücü var. Çok risk var bu işte
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Böyle bir durum bir verimerkezini bile bitirir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Planet da biterse Softlayer tekel olur
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| |||
| |||
|
hehhe katılıyorum softlayer birinci olma yolunda ilerliyor zaten. Planettekilere geçmiş olsun.
|
|
| ||||
| ||||
|
Yazık olmuş gerçekten.
|
|
| ||||
| ||||
|
ThePlanet, Ev1Servers ile birleştikten sonra tam bir kâbusa dönüştü.
|
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşlar SoftLayer'in 1. olduğu falan yok heyecan yapmayın daha nice verimerkezleri var LT'ye, SL'ye gelene kadar Amerika'da
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |