| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| AWBS Kullanım Eğitimleri - Video - Sesli
Merhaba ; Awbs kullanımı ile ilgili eğitim videolarına ulaşmak için aşağıdaki link'i ziyaret edebilirsiniz. bütün güncellemeler ilgili link altında kategorilendirilecektir. Merak ettiğiniz konuların eğitimleri ile ilgili sitemizden iletişim formu yada destek ticket'ı açarak talep edebilirsiniz en kısa sürede hazırlanarak ilgili sayfada yayımlanacaktır . Istanbul Web Dizayn Hosting Merkezi AWBS Türkiye Distribitörü Rapid SSL Yetkili Satıcısı Eğitim Videoları hazırlanmış konu başlıkları 1. AWBS Admin Paneli beyaz sayfa geliyor 2. AWBS Tema değişikliği - Video Eğitim 3. AWBS - CPanel Entegrasyonu - Video Eğitim 4. AWBS - Sipariş İptali - Video Eğitim 5. AWBS - Directi-Resellerclub Tanımlamaları - Video Eğitim 6. AWBS - Domain Ücretlendirmesi - Video Eğitim 7. AWBS - KDV - YTL Tanımları - Video Eğitim 8. AWBS Paypal Entegrasyonu - Video Eğitim 9. AWBS Sipariş Oluşturma - Fatura Onaylama - Video Eğitim Bizi İzlemeye Devam Edin . |
|
| |||
| |||
|
Gerçekten çalışıyorsunuz. +rep vermiştim. Bu paylaşım için veremiyorum. Teşekkür ederiz.
|
|
| |||
| |||
|
Güzel tşk ler paylaşim için
|
|
| ||||
| ||||
|
ISTDizayn işini gerçekten güzel yapan bir firma tebrik ediyorum çalışmalarınızdan dolayı sizleri.
|
|
| |||
| |||
|
Cok sık hata yapılan bir konu olduğu için bu videoyu hazırlama gereksinimi duydum . Plesk Sunucu tanımı / AWBS hosting paketi oluşturma 22dk Video Eğitim AWBS / Plesk Sunucu Entegrasyonu Sunucu Tipi Oluşturulması Plesk Sunucu Tanımlanması Plesk Sunucusunun awbs yapılandırması AWBS'de hosting hesabı oluşturulması ( Plesk için) AWBS Hosting Paketi oluştururken dikkat edilmesi gereken detayları anlatan eğitim videomuza AWBS - Plesk Sunucu Tanımlama , AWBS Hosting Paket Oluşturma , Plesk ince ayarları Istanbul Web Dizayn Hosting Merkezi AWBS Türkiye Distribitörü , AWBS Destek Merkezi , Rapid SSL Yetkili Satıcısı linkden ulaşabilirsiniz.
__________________ YS-19 Telekominikasyon Kurumu Lisans Belge Numarası AWBS Türkiye Yetkili Satıcısı Colocation / Dedicated / VPS Sunucu / Hosting Hizmetleri |
|
| |||
| |||
|
Gerçekten tebrikler. Videolarınız yardımı ile ilk defa yakın zamanda tanıştığım şu gavır icadını daha iyi kavradım. Çok büyük yarar sağlıyorsunuz ve de karşılıksız. Allah yolunuzu açık eylesin.
Last edited by Erk; 22.07.08 at 08:14. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |