| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Merhaba Görevli Arkadaşlar bi sorum olucakti. ![]() Bizim forumda rütbelerimiz neden yazi olarak degişiyo örnek sinangunay yada jettasarim vs Böyle mod gibi bi icon olsa olmazmi mesaj kasmiyoruz ama üyeliklerimiz biraz daha iyi olsa daha güzel olur diye düşünüyorum Görevli arkadaşlar anlayişiniz için tşk ederim. ![]() Yanliş anlamayin beni sadece kendi fikrimi söyledim bizimde rütbeler moderatörler gibi olsa güzel olur. ![]() Saygilarimla |
|
| ||||
| ||||
|
(Jettasarim) (birisi) bir logo yaparsa size de koyarız(logoyu )
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Valal ben asp uzmaniyim hocam logo anlamam ama asp anlarim |
|
| ||||
| ||||
| sen her zaman böyle çığırtkan mısın
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
emre görmedi sanırım msnde bi diyim |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |