| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| cPanel 11 Stable çıktı!
Panelleriniz 17 ağustos itibari ile cPanel 11 stable a otomatikmen geçecektir. Bakalım bug var mı
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Olmazmı yine mySQL password değiştirince stop eder bu :p
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Geçelim bakalım,buglar varsa hemen geri döneriz |
|
| ||||
| ||||
| nereye döneceksin geçtin bitti yok dönüş
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Bir daha cpanel 10'a dönüş yokmu:confused:
Son Düzenleme: Varista; Tarih / Saat: 16.08.07 22:57. |
|
| ||||
| ||||
|
yok geçtiğin zaman bitiyor olay ayrıca ilk sorunlardan birisi ftp ye girilemiyor. halbuki ftp server çalışıyor. çözümü bulunca burada yazacağım ![]() ---- edit sorunun pure ftpd de olduğunu tespit ettim. anlık olarak burayı güncelleyeceğim.
|
| ||||
| ||||
| varista cpanelde dönüş eğer versiyonun stable değilse oluyor seni bir önceki stable versiyona yüklüyor fakat cpanel11 stable'dan cpanel10 stable'e döndürmüyor ![]() ![]()
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Nerden işaretledik bilmemki otomatik güncellemeyi Sabah whm'yi açınca şok oldum ![]() Ama sadece WHM 11 olmuş..cPanel 10 duruyor halen ![]() Hayırlısı bakalım |
|
| |||
| |||
|
Bende şaşırdım. Foruma gelip yazıyım dedim ama konu çoktan açılmış uzamış bile ![]() Yeni Whm yi hiç begenmedim ben |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |