| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Forumumuz Taşınıyor
Taşınıyoruz efendim. Forum sunucumuzu SoftLayer a alıyoruz.Uzun yıllar sonrası LayeredTech in batacağını önceden görmüş olmamız nedeniyle kaçıyoruz. Yayınımıza SoftLayer verimerkezinden devam edeceğiz. Sevgiyle efendim.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
hadi kolay gelip hayırlı olsun diyelim. kesinti falan olacak mı
|
|
| ||||
| ||||
|
Efendim tabi ki kesinti olmadı. Taşındık bile.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Efendim mefendim neredeyse tüm modlara sunucu sattım sana satamadım daha Hasan ayıp!
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
tüpçüye tüp satılmaz
|
| ||||
| ||||
|
Neyseki ne sen ne de ben tüpçüyüz
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Hayırlı olsun, sanki biraz kesinti gördüm gibi
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
Hayırlı, Uğurlu Olsun...
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
Ameleler iyi çalışmış |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |