| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Amd anakart tavsiyesi ![]() İşlemci Athlon 64 X2 Dual-Core 6400+ AM2 3.2 GHz 4 Gb Ram 74GB 16MB RAPTOR 10000RPM HARDDİSK Bu conf a uygun anakart tavsiyeleriniz nelerdir .. Son Düzenleme: Ptah; Tarih / Saat: 22.04.08 06:06. |
|
| |||
| |||
|
Fiyat aralığı?
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| |||
| |||
|
200 dolara kadar.
|
|
| |||
| |||
|
Bu gün anakartıda aldım VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'ları iyi dediler bakalım sonuç ne olucak... |
|
| ||||
| ||||
|
Orta seviye diyebileceğimiz bir ana kart olmuş. İşlemcinize uygun.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Anakart basit bir seçim işlemiyle olmaz. Toplayacağınız rünün ağırlıklı olarak ne üzerinde kullanılacağına göre seçmelisiniz oyun, internet, masaüstü, taşınabilir, sunucu artık her ne işte yoğun kullanılacaksa... Sunucu için seçim yaptıysanız bu anakartı ben pekte iyi bir seçim bulmadım ilk gördüğümde zaten işlemciye yazık etmişler dedim... |
|
| |||
| |||
|
Sunucuyu topladım yaklaşık 23 gündür up çalışıyor üzerinde 467 web stesi ile sorunsuz hizmet veriyor taş gibi taş |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |