| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Hayallerim yıkıldı ![]() ![]() bu nasıl dc?? Soğutma sistemine bak o ne oyle bizim camide bile 5-6 tane var ![]() |
|
| ||||
| ||||
|
camiye taşırlar yakında:p
|
|
| |||
| |||
|
hostcini dc teklif goturduk sirketin %55 ini almak istedik adamlarla ilk anlastık imzalar atılmasına cok az bir zaman kala sirket sahibi ve muhasebecileri bizi aradilar ve vaz gecildi hostcini dc ileride cok buyuk yatirimlar yapmayi planlıyorlarmıs suanlık sadece %20 lik payini satisa cıkarmıslar bizde tabiki olmaz dedik ama buyuk bi suprizle gelicez bekleyin COK YAKINDA BEKLEYİN |
|
| ||||
| ||||
|
Hostcini adından da anlaşıldığı üzere hatta eskiler bilir tanımlasından yola çıkarak hostingle bu işe başlamış bi firma. Netice itibarıyle asıl amaçları dc alt yapısı olmayıp hostingden büyüyerek ufak ufak dc ye adım atmışlar, esasında çokda kötülememek gerekli görüldüğü üzere birazda makinaları var. deyip fakatlara geçiyorum. Fakat; Baside indirilmiş yada profesyonelleştirilememiş bir alt yapıları var. kasaların raflarda durması dumur bi durum soğutma sistemleri çok verimli bişey değil salon tipi klimanın biraz gelişmişi. Kısaca almaları gereken daha çok yol var deyip, hemen kendi sunucularımın barındığı dc fotoraflarını koymak isterim ![]() Saygılar. |
|
| |||
| |||
|
hangi dc burasi bu fotolar baracuda
|
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Global Ostim/Ankara Saygılar. |
|
| ||||
| ||||
|
pclerin durumu bence burda da pek iç açıcı değil |
|
| ||||
| ||||
|
tam olarak anlamadım benim pc lermi yoksa hostcinindekilerimi kasdettin? Saygılar. Son Düzenleme: baracuda; Tarih / Saat: 20.06.08 15:06. |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
niye üst üste çalışmıyomu ![]() burda soğutma yada kabinetin sabitlenme sistemiyle alakalı bi sorun yok yani üç kişi deli gibi kabineti sallamaya çalıştığında gram oynamaz makinalar yerinden artı makinalar full çalışırken cpuların derecesi 19 santigrat normalde ofisimde çalışan makina boş durduğu zamanları 40 larda filan![]() Saygılar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |