| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Radyolarım Çalışmıyor ?
merhaba arkadaşlar yeni sunucuma geçiş yaptım fakat radyolarımı çalıştıramıyorum sshdan radyo kuruyorum buraya kadar herşey tamam fakat explolerden http://ip: port şeklinde çağırdığım zaman radyo ekranım gelmiyor.Sunucuda csf kurulu port açmayımı yapamıyorum acaba port açmayı tam olarak anlatırmısınız ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
port açmayı bu linkte anlatmışsınız fakat radyoyu kuruyorum serverda mkdir radyo1 oluşturup cd radyo1 içine giriyorum radyoyu kuruyorum portlarda açık fakat explolerdan http://ip: port şeklinde çağırınca gelmiyor shoutcast ekran ne yapabilirim acaba :S sorun nedir?
|
| ||||
| ||||
|
radyolara bağlanabiliyor musunuz?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
hayır bağlanamıyor :S
|
| ||||
| ||||
|
o zaman radyo kurulumunu doğru şekilde yapmadınız. tekrar kontrol ediniz. mümkünse baştan kurunuz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| radyo kurulumunu kesinlikle doğru yaptığıma eminim hatta son noktada "./sc_serv" komutunu ssh a girdiğim zaman radyo açıldı diye aşağı doğru ekran uzuyor.
|
| ||||
| ||||
|
radyoları kurmayı sinangunay ile yaptık fakat şimdi başka bir sorun belirdi 4 adet radyom var birini açıyorum sshdan çıkıyorum kontrol ediyorum açık ikincisini açıyorum 1. kapanıo kendiliğinden bu sorunu nasıl aşabilirim acaba ? Edit: Sorun çözüldü.Kurduğumuz bütün radyoların ./sc_serv olarak açtığımız dosyanın adlarını değişiyoruz bu sefer radyoları açınca sorun kalmıyor diğerleri kapanmıyor.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 Son Düzenleme: RAMBilisim; Tarih / Saat: 18.08.07 11:15. |
|
| ||||
| ||||
|
kurulumu yanlış yapıyorsunuz. ipleri kontrol ediniz. ayrıca sanırım tüm radyoları aynı portlara kurmaya çalışıyorsunuz
|
| ||||
| ||||
|
anlattığım gibi sayın hostbank "Sorun çözüldü.Kurduğumuz bütün radyoların ./sc_serv olarak açtığımız dosyanın adlarını değişiyoruz bu sefer radyoları açınca sorun kalmıyor diğerleri kapanmıyor." bu dediğimi yapınca sorun kalmıyor
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |