| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Veritabanı Çok Büyük ise Manuel SQL Sorgusu
Veritabanı normalinden çok büyük ise ssh ile çok kolay bi şekilde daha hızlı bir şekilde sorgulama yapabilirsiniz. SSH komut satırına yazmanız gereken komutlar : Veritabanını sorgulatmak için Code: mysql -u username -p db_adi < /yol/dosya.sql password : ******* Eğer Sorgulamayı Latin1 de yapmak istiyorsanız Code: mysql --default-character-set=latin1 -f --verbose -u username -p dbadi < /yol/dosya.sql Veritabanını yedeklemek için ise Code: mysqldump -u username -p db_adi > /yol/dosya.sql password : ******* |
|
| ||||
| ||||
|
-p parametresi arkasına bitişik şekilde parolayı yazabiliriz. Benim sorum ise, başladıktan sonra SSH terminali (uzak terminal, putty vb.) kapasak bile işlem devam edecek mi ? |
|
| |||
| |||
|
Eğerki her işlemde aynı tanıları yapıyor ise ssh girişini kapattıktan sonra devam edeceğini sanmıyorum bir keresinde 2 saat uğraşmıştım kapattım diye |
|
| |||
| |||
|
alper arkadaşım çok teşekkürler dediğin şekilde yaptım ve veritabanı cup diye oturdu tahsilatı yapayım sana birşeyler ısmarlayayım |
|
| ||||
| ||||
|
hayır devam etmez bunun için forumda, ssh bağlantınız kesilse bile kopmayın gibi bir bilgi vermiştim o yolu denerseniz kapatsanızda problem çıkmayacaktır. Arayın o sizi bulur :-)
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |