| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| yum update sorunu
İşletim sistemim centos 5 kendi bilgisayarımda kurdum yum update dediğimde yada yum install dediğimde gelen hata şöyle bişey: Loading "installonlyn" plugin Setting up Update Process Setting up repositories not using ftp, http[s], or file for repos, skipping - 4.92 is not a valid release or hasnt been released yet Error: Cannot find a valid baseurl for repo: update bunu nasıl çözebilirim |
|
| ||||
| ||||
|
henüz resmi olarak piyasada yok diyor
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
centOS 5 daha stable olarak piyasaya çıkmadı ki repoları çıksın :p
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
ee ne halt etcez:=) centosun sitesinden indirdim bide:S |
|
| ||||
| ||||
|
bekleyecez, bende centOS 5.1'i bekliyorum süper eklentiler var...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Cent OS 4.5 indir derim
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
bu centos lanet ya windows kurdurmuyor şimdide |
|
| ||||
| ||||
|
hehe ilk linux kurduğumda 15 kere arka arkaya kurmam gerekmişti boot loader oluşturmadığım için. 4 yıllık arşivim, cd-rom sürücüm ve power supply bozulmuştu :p
|
| ||||
| ||||
|
benim ilk arşiv zaten gitti abi diğerleri daha sağlam bakalım:=) nasıl kalkıcak bu centos 4.5 kurucam
|
|
| ||||
| ||||
|
eski sistem win98 disketleriyle halledebilirsin sonra bizim kapitalist DOS'tan format.exe yi çalıştırıp formatlayabilirsin )
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |