| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| irc server a bot nasil yapilir irc server a bot nasil yapilir radyo bot koruma botu gibi bot lar nasil yapabilirim egdurup dediler ama egdurup kurulumunda hata var her yerde make make install diyince stop diyor herseyi denedim yardim eder misiniz |
|
| |||
| |||
|
cevap hiç bekleme gelmez whmdestek tatilde |
|
| |||
| |||
|
egdurup kurulumunu yaptim tcl yyi baslatirken hata aliyorum basliyor 113. satirda hata veriyor duzgun tcl nerden bulabilirim
|
|
| |||
| |||
|
eggdrup kurulumunu yaptim simdi radyo.tcl yi script in icine hazirlayip attim radyo.conf u egdrup un içine attim ama ./eggdrup -m radyo.conf yapinca basliyor 113. satirda hata veriyo bu satirda set global-chanmode "" bu var |
|
| |||
| |||
| Cevap
Öncelikle Kurulumda ./configure den sonra hata alanalar makeye geldiklerinde hata alanlar için update make yaptıkdan sonra make make install yaparsanız osrun çözülcekdir bide hangi satırda sorun alıyosanız iyice inceleyin kod hatası ola bilir set global-chanmode "+nt-m" yapa bilirsiniz Last edited by Onur; 24.10.08 at 15:18. Reason: düzenleme |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |