| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| AWBS üye kayıt sistemi?
üye kayıt sisteminde şehir ve ilçe eklemek için ne yapmamız gerek arkadaslar yardımcı olurmusunuz bu konuda
|
|
| ||||
| ||||
|
yardim edecek yokmu arkadaşlar üye kayıt sisteminde şehir ve ilçeleri koymak istiyorum nasıl yapa biliriz bunu
|
|
| ||||
| ||||
|
Register formda olan telefon ülke kodları yada ülke bölümünü değiştirebilirsin. Şahsen ben öyle yaptım
Last edited by RizeHostinG; 29.06.08 at 17:59. |
|
| ||||
| ||||
|
nasıl yani register formunda tam anlayamadım.
|
|
| ||||
| ||||
|
Tema dosyanın içinde Code: countrys.php Oradaki ülkeleri silip yerine şehirler ekleyebilirsin. ardından temandaki Code: createacct.php Yalnız bunu yaparken createacct.php deki değiştirdiğin yere dikkat et. Orda 2 parça şeklindedir. üst taraf site kayıt alttaki domain profili kayıt.
__________________ RizeHostinG Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri Yardım Almak İçin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz. Forumda Sorarsanız Hem Cevabı Alırsınız, Hemde Konu Hakkında Bilmedikleri/Fikri Olmayanların İşine Yarar. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |