| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| vergi bilgileri
merhaba arkadaşlar, siteye üye olurken vergi bilgilerini nasıl isteyebiliriz, bende sadece yorumlar bölümü var, vergi dairesi ve vergi numarası yerini nasıl ekleyebilirim ? |
|
| |||
| |||
| AWBS türkçe dil paketine göre degişir o bilgiler awbs türkçe dil paketinizi degiştirin. |
|
| |||
| |||
| nasıl tr dil den olabilir ? birşey anlamadım. :S
|
|
| |||
| |||
|
Yani tr dil paketinizin sürümü eskidir o yüzden olabilir yada üye kaydi eklenti yapilabilir. |
|
| ||||
| ||||
|
onu demiyor.
|
|
| |||
| |||
|
Neyi demek istiyor ?
|
|
| |||
| |||
|
örnek ; HDDServers İnternet Hizmetleri|Domain Kaydi|SesliChat Hizmeti|Kiralik Sunucu|Web Hosting|Bayi Hosting| 7/24 DESTEK adresindeki fatura bolumunu nasıl yapabilirim. |
|
| |||
| |||
|
Hocam bende onu anlatmaya çalişiyorum türkçe dil paketi ile alakali |
|
| |||
| |||
| baktım, onunla bir ilgisini göremedim. :S
|
|
| ||||
| ||||
|
Hangi temayı kullanıyorsun? createacct.php de form bölümü kaldırılmış olabilir eğer başka birinden temayı almışsan.
__________________ RizeHostinG Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri Yardım Almak İçin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz. Forumda Sorarsanız Hem Cevabı Alırsınız, Hemde Konu Hakkında Bilmedikleri/Fikri Olmayanların İşine Yarar. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |