| |||||||
![]() |
| | LinkBack (2) | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
74.222.0.0,74.222.31.255 aralığını kapattığına göre çok kötü olmasa da satışları fena sayılmaz ![]() Ama diğer konuya gelince Vrt hakkında duyduklarımın %90'ı olumsuzdu ![]() en yakinen bir arkadaşım IRC için sunucu alacaktı. Önce sordu var mı diye IRC izni, evet var demişler. Sunucu IRC üzerinden saldırı yiyince ( 3 ay sonra ) hiçbir yedek vs vermeden sunucusunu kapattılar... Üzüldüm açıkçası hosting piyasasına kurulu şirketiyle girmişti, fatura vs düzenliyordu...Y.dışındaki güvenebileceğimiz datacenter'lar bence zaten sayılı; NetDirekt, LayeredTech, ThePlanet vs.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
| Bu kadar başlık açıldığına göre yabancı sitelerde kesin uzak durmak lazım ama hizmet sözleşmesinde hiç bir problem yok 8 gün çok makul bir süre bir çok yerde çok daha fazladır, örneğin benim en son çalıştığım dedicatednow.com da serverını iptal etmek istiyorsan 30 gün önceden haber vermek zorundasın ve daha bir çok büyük datacenter'da da 30 gün şartını gördüm, çok fazla gerçekten.. ama datanceterin kötü olduğunu bu madde göstermez.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
İyiki bu yazaıyı okudum yoksa yarın da ben alıyordum ordan bir makine teşekkürler arkdaşalar.
|
|
| ||||
| ||||
|
sakın haa ordan alacağınıza benden alın
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
satmıyorumda satarız
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| vrtservers.net ? [Archive] - Web Hosting Talk Şu bölümdeki yazıyı okudumda 1 makaleyi sizlede paylasmak istedim. Benim, bir sorum var: Vrtservers. çok iyi bedel, gb hddin olduğu ekstra bir 200 örneğin sadece bir servisçi isnt için ay başına 70 $, ve 59 $'e pahalı mal oldu.. Öyle, bütün vrtservers kullanıcılarına. Aorada bir çıkıntıdır? Ben, eğerim, servisçilerin, o neden ucuz olduğunu anlarım.. (Ben, eğerim, servisçilerin, o neden ucuz olduğunu anlarım..,) ucuz ve pahalı olması hakkında yorum yapıyor
__________________ Hostslope.Net İnternet Tekloloji Sistemleri Host | Domain | Web Tasarım | www.hostslope.net (Msn & Mail sales@hostslope.net-) (Mail info@hostslope.net) |
|
| |||
| |||
|
Bende şimdi alicaktim konu okudum ama hiç bi şüphem yok yine alicam ![]() ![]() Çünkü fiyatlari uygun geldi açikcasi bi denesek ?
|
|
| |||
| |||
| ucuz etin yahnisi yavan olur.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/amerika-usa/252-vrtservers-net-kesinlikle-uzak-durun.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Lütfen Yardım VRT Ne Yapıyor ? - Sayfa 3 - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Refback | 28.01.08 21:52 | |
| Servers: Blogs, Photos, Videos and more on Technorati | This thread | Refback | 28.07.07 22:34 | |