| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
S.a. Awbs ve Enom entegrasyonu hakkında baya sorunlarım var. Bildiğiniz üzere AWBS Sitesi üzerinden Enom a üye olursanız reseller hesabınız bir iki işlem sonra aktif oluyor. Buradan sonra gerekli düzenlemeleri yapamadım. Enom a IP adresimi tanımlattım. AWBS de anladığım yerleri doldurdum. Entegrasyonu sağlamaya çalıştım ama başaramadım. AWBS Ve Enom kullanan bir çok arkadaşımız vardır eminim. Bu konu hakkında bilgilerini bizimle paylaşırlarsa minnettar olurum. Ben ayarları yaptıktan sonra mesela müşteri domaini sipariş verip banka havalesi yada paypal ile ödeme yaptıktan sonra domain otomatik olarak reglenebiliyor mu? Ayrıca Enom un apilerini kullanmama gerek var mı yoksa AWBS bunu gerektirecek sistemleri hali hazırda sağlıyor mu? Ayrıca Enomda hesabı test ettikten sonra deneme olarak domain reg testi var mı? Şimdiden teşekkürler... |
|
| |||
| |||
|
Öncelikle nerden bayilik aldiniz ? ve enom tavsiye etmem ben cünkü api lerde sorun verir ve resellerclub bayilik almani tavsiye ederim api vs düzenleme gerektirmez direk bayi numarani yazicaksiniz entegre olucaktir. ve domain paypal veya banka havalesi seçildigi zaman kendiniz aktif etmeniz lazim awbs den otomatik aktif olmaz bilginize |
|
| ||||
| ||||
|
Yapmanız Gereken AWBS de Enom Domain Reg. ModülünÜ Aktif edip Registrar configden bilgilerinzi girmek olacak. Ardından hangi uzantılı domainlerinizi hangi domain reg. hesabınızdan almak isteidğinizi belirtip sayfayı Kaydetmeniz yetecektir. Kullanıcı ödeme yaptığında kendisi aktif edemez domaini. Siz ödeme bilgisn aaldıktan sonra AWBS de o kullanıcını faturasını(Invoice) ödeme yaptı şeklinde kaydettikten sonra Job bölümne gelip sadece Run a basmanız en geç 1 dk içinde domaini o kişini bilgilerine gör reglemsini sağlayacaktır. Arkadaşında dediği gibi şu an en sağlıklı ResellerClub çalışıyor. bende tavsye ederim..
__________________ RizeHostinG Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri Yardım Almak İçin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz. Forumda Sorarsanız Hem Cevabı Alırsınız, Hemde Konu Hakkında Bilmedikleri/Fikri Olmayanların İşine Yarar. |
|
| |||
| |||
|
Resellerclub bayilik almak isterseniz size yardimci olabilirim. bana pm ile ulaşabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| AWBS, Enom'un bayisi olduğu için Enom modülü sağlıklı bir şekilde çalışır. Module setup kısmından Enom'u etkinleştirin. Sonrasında registrar setup kısmından Enom'a girip kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazıp save tuşuna basın. Kolay gelsin. |
|
| |||
| |||
|
Bilgileriniz için sonsuz teşekkürler... Allah razı olsun sizden. Enom'u tercih etmem Bayilik için AWBS üzerinden üye olunca extra ücret almayışındandır. Birde Enom ve AWBS Stabil çalışıyormuş öyle okumuştum sitesinde. O yüzden yoksa. Peki tavsiye edebileceğiniz kaliteli, desteği iyi, ve diğer yerlere göre cebimizi yakmayacak en iyi domain reseller için firma sizce hangisi.
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
1- Awbs enom için eklentisi olan bir sistemdir, ekstra api'lere gerek yok. Bknz: AWBS - Advanced Webhost Billing System - formerly DRAMS Code: eNom.com - yes (also fully supports Register.com API) ***IDN Domain Support - experimental New!
Register, Transfer, Renew, DNS hosting. All functions can be fully automated by AWBS.
Manage/create/edit nameservers, Manage DNS, Email and URL Forwarding, Dynamic DNS, Name-my-*, ID Protect, more....
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
| Quote:
RAMBİLİSİM AWBS de otomatik fatura aktif etme özelligi yok bildigim kadari ile whmcs ile kariştiriyorsun sanirim bende awbs kullaniyorum resellerclub bayiligim var faturalari kendiniz aktif etmeniz lazim otomatik domain nasil aktif olucak ? fatura aktif olmassa PAYPAL da öyle bi özellik yok geçen ben paypal ile domain sattim domain kendim aktif ettim varsa öyle bi modül bizede söyleyin bizde alalim RAMBİLİSİM ??? |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
http://www.awbs.com/docs.php İngilizce dökümanları incele dicem fakat türkçeyi zor konuşuyorsun kaldı ki ingilizce, Paypal ile awbs'yi birbirine entegre etmek için ekstra modül almana gerek yok, awbs'de bu özellik zaten mevcut senin tek alman gereken awbs için awbs'den anlayan; (Örneğin, :: Sonsuzhost - Internet Hizmetleri, web hosting radyo hosting web alanı web tasarım domain alan adı tescili bir) bir firmadan destek paketi satın alman, merak etme ben whmcs ile awbs yi karıştırcak kadar kara cahil biri değilim, özelliklerini bilmediğim şeyler üstünede yorum yapmam. Sana tavsiyem sende yapma, Resmen ben Cahilim diye bağırıyor bütün postların.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Bende awbs kullaniyorum nerde o özellik var otomatik fatura aktif etme ??? manuel olarak aktif ediliyor istiyorsan gel sonsuzhost soralim nedersin ? sen whmcs ile kariştiriyorsun s Last edited by CaLViN; 30.06.08 at 19:25. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |