| |||||||
![]() |
| | LinkBack (2) | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Bi kere şunu düşünmekte fayda var, kötüde olsa tr de aldığınız sunucu için trdeki adamlarla türkçe kavga edersiniz yurtdışından aldığınızda sorun anında ne laf yetiştirebilirsiniz nede telefona para yetiştirebilirsiniz. IPphone filan var dimi bide Uzun yıllar yurtdışında (sago planet beach layered gnax softlayer) onlarca sunucuyu host etmiş biri olarak en iyisinin bile sıkıntı çıkardığını bu sebeple yurtdışı sunucu konusunda hep karamsar olduğumu da aynı zamanda belirtmek isterim, tabi bide işin diğer tarafı var oda tr de Dc mantığı tam olarak gelişmemiş durumda, yinede herşeye rağmen türkiye dcleri tercihimdir. Saygılar. |
|
| |||
| |||
|
Hocam ama fiyatlar iyi ve ufuk gedik htServers ora ile çalişiyor bizde bi denesek ? |
|
| ||||
| ||||
|
Yine ataları burda yad ediyorum, kendi düşen ağlamasın ozaman Ama illa yurtdışıyla çalışıcam diyen varsa linux bazda beachcomber windowsta sago ama yine söylüyorum yurtdışını şiddetle reddediyorum, herbakımdan. Saygılar. |
|
| |||
| |||
|
beachcomber, sago nedir ilk defa böyle bi dc ismi duydum |
|
| ||||
| ||||
|
Sago amerikada en büyük (bildiğim kadarıyla 2. dc toplam 8000 civarı makina host ediyorlar. sagonet.com) Beachcomber bi dc değil 3-4 dc den makina kiralıyor sanırım çalışma stilleri çok makina kiraladıkları için ucuz kiralıyorlar. ama sadece linux satıyorlar. Heriki firma hakkındada webhostingtalk a bakabilirsiniz. Birde sagonun bir çok yerde reklamlarını görebilirsiniz, hatta en son centos un resmi sitesinde görmüştüm. Saygılar. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ucuz dc hiç yokmu yabanci ?
|
|
| ||||
| ||||
|
beachcomber.net linux destekleri iyidir para para diye kafanızı yemezler vs. 4 sene kadar çalıştım, esasında çokda bi sıkıntım yoktu fakat yinede tr de alabileceğim kötü hizmete bile değişmem yurtdışının en iyi hizmetini. Saygılar. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/amerika-usa/252-vrtservers-net-kesinlikle-uzak-durun.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Lütfen Yardım VRT Ne Yapıyor ? - Sayfa 3 - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Refback | 28.01.08 21:52 | |
| Servers: Blogs, Photos, Videos and more on Technorati | This thread | Refback | 28.07.07 22:34 | |