| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Sql Yardım :)
Merhaba Arkadaslar.. Arkadasın Sitesini Tasıyacaz Benim Sunucuma. Siteninb yedegini hostcusu aldı. ben indirdim.. tar oalrak actım içini uzantıları myı , .frm diye..sanırım direk mysql içini kopyalayıp vermiş. şimdi bunu ben var/lib/mysql/db < buaray nasıl atarım..suan sunucumda bulunan bir ftpde mevcut ![]() Ayrıca mysql adı eski sunucudaki gibi olmazsa olurmu ? , problem cıkarırmı farklı olması.. şimdiden tşkler. |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
db adının farklı olması sorun teşkil etmez cpanele girip bir db ve db kullanıcısı oluştur sonra onları birbirine ata herzamanki yaptığın gibi. ondan sonra sshdan /var/lib/mysql dizinine git orda senin oluşturduğun db adında bir klasor olacak mesela deneme_db diye senin elinde bulunan myi ve frm uzantılı dosyaları onun içine attınmı db otomatik yüklenecektir |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |