| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Sessiz sedasız Adsl 2+ VDSL 2 den önce Adsl 2 ve Adsl 2+ olduğunu; Oger Telekom' un neden bunları piyasaya sürmediğini merak edenleriniz vardır muhakkak. VDSL 2 için alt yapısını yenileğen Telekom, abonelerini; alt yapısı hazır olan yerlerde sessiz sedasız Adsl 2+ terfi ettirmekte. Birkaç zamandır yazlıkta idim, eve geldiğimde internetimin terfi edilmiş olduğunu gördüm Hayırlısı, darısı herkesin başına diyeceğim de hat zayıflamasının azalması dışında (Telekom' un dibinde oturduğum için zaten hattım iyi idi.) pek bir şey farketmedi. Zaten Telekom; yurtdışı çıkışlarını iyileştirmediği sürece ne Adsl 2+' ın ne de VDSL 2' nin tadı tuzu yok malesef..
__________________ From hell 2 heaven.. Last edited by darkwinter; 26.06.08 at 03:21. Reason: imla.. |
|
| |||
| |||
| ADSL 2+ olduğunu nasıl anladınız ?
|
|
| |||
| |||
|
Modemimin ara yüzünde (Airties kullanıyorum) Rapor menüsünde "ADSL Durumu" kısmında "Trained Modulasyon: ADSL_2plus" yazıyor; işin ilginç yanı upstream hızı 253 Kbps' e downstream hızı ise 1021 Kbps düşüyor Tabiki Telekom aracılığıyla da doğrulattım..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
| DSL Status: UP DSL Modulation Mode:NOT TRAINED DSL Path Mode: INTERLEAVED Downstream Rate: 2043 Kbps Upstream Rate: 511 Kbps demek ondan düşmüş ama"DSL Modulation Mode:NOT TRAINED" eskiden burda ne yazıyordu hatırlamıyorum. şimdi NOT TRAINED diyor...
__________________ Blue-D |
|
| |||
| |||
|
Ben evde fly kablosuz kullanıyorum. Öğretimli Modülasyon: ADSL_2plus Böyle yazıyor. Geçmişim bende Bir farkını göremediğimden pek şaşırmadım açıkçası.Bende aynen aşağıdaki gibi hızları tam göremiyorum. 1024/256 olacağına aşağıdaki gibi gösteriyor ![]() Us Hızı (Kbps) 253 Ds Hızı (Kbps) 1021 Last edited by PowerfuL; 26.06.08 at 21:30. |
|
| |||
| |||
|
Online oyunlarda biraz farkediyor o kadar Ping sürelerinde biraz iyileşme var..
|
| ||||
| ||||
|
Benimkide adsl2 olmuş |
|
| |||
| |||
|
ya nasıl farketıyorsunuz adsl2 oldurunu
|
|
| |||
| |||
|
Modeminizin web arayüzüne girip rapor kısmından kontrol edebilirsiniz.
|
| ||||
| ||||
|
bende airties modem var nerden bakacağım ona |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |