| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Öyle gibi görünüyoda birşey bilmeyince elim kolum bağlı Doğrudürüst makalede yok.
|
|
| ||||
| ||||
|
Hazirandan itibaren Şu Air ve Flex olayına gireceğim Media Hosting başlı başına zevkli bir iştir Görüntünün tarayıcı penceresinden döndüğünü görmek kadar mutlu bir an yoktur
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
Evet haklısınız çok güzel ve heyecen verici bir olay Bu arada halen red5 olayını araştırıyorum |
|
| ||||
| ||||
|
o red5 sitesinde güzel örnekler ve kaynak kodları var. bence araştırın
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
son aşamaya geliyorum. sh red5.sh yazıyorum yazılar geçiyor gidiyor. [INFO] 2008-07-01 02:11:01,639 main org.red5.server.Standalone.main ) Startup done in: 3834 msburda donup kalıyor. burdaki 3834ms değişebiliyor. ama hep burda donup kalıyor. bu donmuş haliyle :5080 e girince çalışıyor. ama çıkarsam çalışmıyor. sorun nedir fikri olan var mı? |
|
| |||
| |||
|
Cevap bekleniyor |
|
| |||
| |||
|
ayrıca öncesinde ant kurulumu sırasında şöyle bir hata alıyorum nedir bilen var mı? root@server [~]# sudo mv apache-ant-1.7.0 /opt/ant audit_log_user_command(): Connection refused root@server [~]# |
|
| |||
| |||
|
tamam sorunu hallettim. sh red5.sh & komutunu verince problem kalmadı. http://[URL="http://www.deneyim.net:5080"]www.deneyim.net:5080[/url] adresinde her şey çalışıyor. 1 müşterim kullandığı scriptte bu red5 özelliğini kullanmak istiyor. Nasıl kullanıldığını bilen var mı? Kurulumu çözdük de yani |
|
| |||
| |||
|
ellinde kurulu olan ve host satamk isteyen varmı:S
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Mantık olarak aynı şeyi yapmak istiyoruz, acaba Red5 ile bu canlı yayın olayını nasıl yapabiliriz arkadaşlar? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |