| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Database oluşturulmuyor
Arkadaşlar merhaba. Sunucuyu yeni aldık (Linux) sanırım ayarları eksik emin değilim ama cpanelde database oluşturmak isterken database oluşturuldu yazıyor geri dön tuşuna basıyoruz database oluşmamış gözüküyor bu konuda acil yardımlarınızı bekliyoruz. Teşekkür ederiz... |
|
| ||||
| ||||
|
Başka bir cPanel temasında deneyebilirmisiniz ? Hata vermediyse sorun olmaması lazım ?
|
|
| ||||
| ||||
|
hangi geri dön tuşu tarayıcınızdaki geri dön tuşu mu ?
|
|
| |||
| |||
|
Hayır cpaneldeki geri dön tuşu. Kısacası database ekleyemiyorum lütfen bi yardım edin 2 gündür cevap gelmedi ya temayla alakası yok x3 kullanıyorum.
|
|
| ||||
| ||||
|
Yahu arkadaşlar bu sorun bendede oluştu dün gece, mysql şifresini değiştirdikten sonra oluştu bu sorun. Servisleri restartladığımda sonuç alamıyorum. Çözümü bilen var mı ?
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
mysqladmin proc komutuyla mysqlnizin açık olduğundan emin olun. Genellikle bu sorun mysql.sock dosyasından yada mysql servisinin çalışmamasından kaynaklanır. Saygılar. |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşlar mysql sistemini restartlamama rağmen olmuyor. /scrtips/upcp --force /scripts/mysqlup --force Bu komutları da kullandım işe yaramıyor. Veritabanı oluşmuyor hiçbir hostta sorunu bilen yada daha önce yaşayıp çözen yok mu arkadaşlar ?
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
service mysql reload komutunu dene birde.Ayrıca /tmp diznini kontrol etmişmiydin ? Kullanım oranı % kaçtı ? |
|
| ||||
| ||||
|
Maalesef Onur olmadı yahu load oranını da düşürmüştüm bi sorun yoktu en son ben birkaç gün önce mysql root şifresini değiştirmiştim o zamandan beri böyle belki ondandır diye düşündüm ama çözümünü bulamıyorum...
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |