Site, Server Genel » AWBS Destek

Awbs

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » AWBS Destek

Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13.08.07, 15:42
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
hobarey1 is on a distinguished road
Awbs

evet arkadaşlar,

curl u yaptıktan ve awbs yi kurduktan sonra 3 yeni sorum olacak.

1. ticket sisteminde turkce karekterler bozuk gozukuyor onu nasıl duzenleyebiliriz.

2. Ornek ; " Vital Web Hosting, Toplu SMS, Web Tasarimi, Linux Hosting, Windows Hosting, Domain Kayit, Bayi hosting " adresinde uye olurken isim,soyisim v.s yazarken kucuk harf yada tr karekter kullansak bile,otomatik olarak yazıyı buyultuyor.bunu nasıl yapabiliriz.

3.son olarak yine " Vital Web Hosting, Toplu SMS, Web Tasarimi, Linux Hosting, Windows Hosting, Domain Kayit, Bayi hosting " adresinde uye olurken il i seçtikten sonra altta otomatik olarak ilçeler çıkıyor.bunu nasıl yapabiliriz.

awbs yi host satışı olarak kullanmayacagız,o yuzden bu konular hakkında fazla bilgimiz yok. :S

şimdiden tşkler.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 13.08.07, 15:55
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1073
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
1. soruya yanıt vereyim sadece onu biliyorum

Meta taglardan dil seçeneğini düzgün ayarlamanız lazım..
Alt 19.08.07, 16:46
awbstasarimci
Misafir

business isimli temanın header.php isimli sayfayı php editör ile açın ve içindeki şu konu değiştirin :

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> bu kod içinde bir olan kısmı 9 yapın.

Örnek :

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9">

Diğer sorularına gelince kayıt sayfasında ve müşteri panelindeki profil düzenleme sayfaları üzerinde oynamalar yapman gerekmektedir. Porfesyonel şekilde php bilgin varsay yapabilirsin ama yoksa ücretli yaptırman gerekli.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 14.09.07, 19:34
Onursal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Onursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond repute
Onursal - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap 2 ve 3

ilçeler için bir js dosyası dosyası lazım.

harflari büyütmek ve türkçe karakter engeli için bir java script kod gerekiyor.

ben yapmıştım bir ara öyle yayını sürdümdüm. yalnız şöyle bir bu vardı çözemediğim için kaldırdım.

üye olmadan sipariş veren biri sipariş sonunda üye olması isteniyor üye oluyor ve sipariş sayfasına yönleniyor. ama sepet boş oluyor bu sefer normalde sepetin dolu olması gerekmekteydi.

bu yaptığını paylaşırmısın diyeceksiniz. hayır paylaşamam malesef.
Alt 14.09.07, 19:54
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
angoloz is on a distinguished road
ili seçince gelen ilçeler js dosyalarını da header.php de de java kodlarını girmelisin yoksa çalışmaz
Alt 14.09.07, 22:24
Onursal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Onursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond repute
Onursal - MSN üzeri Mesaj gönder
yok ben yaptım çalışıyor çok güzel ama çerezlerde sorunlar yaşatıyordu, işin orasını çözemedim.

Seçenekler
Stil