| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| 0x800CCC6A IXP E SMTP 451 Outlook Mail Gönderim sorunu
Merhabalar Outlook tan mail göndermek isteyenler 0x800CCC6A IXP_E_SMTP_451_ERROR_PROCESSING Error processing request bu hata ile karşılaşıyor.. hata alınan hesapları kendi makinama kuruyorum çalışıyor Sorun nedir ve nasıl çözülebilir yardımcı olabilecek olan varmı şimdiden çok teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
Merhabalar, MailEnable Knowledge Base - SMTP Connector Inbound Response Codes 451 sanırım genel bir hata kodu gibi bişey, outlooktan giden ve gelen hesaplarını ip adresinizi vererek gönderip aldırtmayı denermisiniz. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| |||
| |||
|
Onuda denedim olmadı. Anlamadım gitti , bir ara hotmail sorunları vardı şimdi gönderme , mail geliyor , web mail çalışıyor ama outlook mail atmıyor..:-( her cambazlığı denedim . aynı ayarları benim makinada yaptım yinede yok olmadı |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |