| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Makale istekleriniz
İstediğiniz makaleleri bu konu altında belirtebilirsiniz. merak ettiklerinizi, sormak istediklerinizi sorun biz cevaplayalım.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
serverdaki herhangi bir siteye saldırı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz. bu konuda bilgilendirebilirseniz çok sevinirm. tşkkrler. iyi çlşmalar. |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
gördüm tşkkr edeirm.harika olmuş
|
|
| |||
| |||
|
bir sunucudan baska bir sunucuya dosya ve database taşıma (ssh ile) ? :o
|
|
| ||||
| ||||
|
|
| |||
| |||
|
Merhaba. Yeni bi vps veya sunucu aldık. İlk yapmamız gereken ayarlar nelerdir ? ( domain,dns,ns,mail server vs gibi ) Tabi önemli olan bunların nasıl yapıldığı ? Örneğin; ben vps aldım HyperVM var ama ayarlarını yapamadım. Kısacası , yeni başlayanlar için ,ilk kez sunucu,vps alanlar için öğretici ,ders niteliğinde makaleler olursa çok yararlı olur. İyi Çalışmalar |
|
| |||
| |||
|
merhaba bu makaleyide turkçe yaparmısınız ? web of unni » Integrating roundcube with plesk |
|
| ||||
| ||||
|
Bence hersunucuda bulunması gereken php_suexec kurulumu faydaları vs bir makalede yayınlamak lazım. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |