Konu: Radore
Tekil Mesaj gösterimi
  #15 (permalink)  
Alt 13.07.08, 01:45 AM
TheFanz TheFanz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Atari

Tecrübe Puanı: 0
TheFanz is on a distinguished road
İnanılmaz bir firma , inanılmaz kaliteli destek , inanılmaz sıcak bir ortam daha 16 yaşındayım fakat babamın meskeği gereği Dc ' lerle erken tanıştım . İlk tanıştığım Dc oldu ve Tanıdığım en iyi Dc oldu . Fiyatları diğer DataCenter'lara göre biraz tuzlu olabilir . Ama abartıyor demeyin inanılmaz hizmet veriyorlar gece 2-3-4 C.tesi - Pazar . Kesinlikle abartmıyorum ve dedikleri gibi fotolar eski ...

Ayrıca mükemmel ciddi bir şekilde işlerini yerine getiriyorlar , daha ne dc ' ler gördük nix vs . çook büyükmüş flnmış filanmış ama hepsi hakettiği yeri buldu . Radore'ninde ilk halinden şimdiki hallerine kadar neredeyse 2 ayda bir en az 1 haftası yanlarındaydım ( baş belaları olarak ) ve üşenmeden bana yardım ederlerdi çocuk,büyük dinlemezler hizmet vermeye bakarlar,hatta birçok şeyi öğretirler . Görüyorsunuz eski haliyle yeni halini kıyaslayın , iyi hizmet veren Kul Hakkı yemeyen ( MaşAllah ) böyle büyüyor işte . Başkalarıda dediğim gibi dibi boyluyor

Allah inşAllah yollarını açık eder ,dahada büyütürler işlerini,dahada güzel,büyük yerlere taşınırlar .

Kesinlikle abartmadan yazdım.Dediğim gibi erken tanıştım belki 15 yaşımda 16 yaşımda 15 tane Dc ye girdim çıktım ama Rh gibisini ve Kubilay Bey gibisini görmedim . Özelliklede teknikteki Ömer Bey ( abim ) gibisini

Eğer kaliteli ve sürekli güveneceğiniz bir hizmet istiyorsanız RH 'tan başkası diyemem ...