| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Sitemde Devamlı İndex.php Sorunu Yaşanıyor ?
Merhaba sitemde devamlı index.php sorunu yaşıyorum siteme girmeye çalıştığımda ekranda; Kod: Fatal error: Incompatible file format: The encoded file has format ID 13965646, which is too old in /home/rambilis/public_html/index.php on line 0
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Zend 'i yeniden kurun problem çözülecek..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
kurdum bakalım aynı sorun tekrar yaşancakmı.
|
| ||||
| ||||
|
yaşanmayacak neden yaşansın
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
zend i kurdum curl devreden çıktı curl kurdum gd devreden çıktı gd kurdum curl çıktı devreden curl kurdum index.php hatası aldım durumlar iyice karıştı php.ini'de sorun var sanırım nasıl çözücez bu sorunu?
|
| |||
| |||
|
Zend kurulumunu yaptıktan sonra WHM / Sol menüden Apache Update'e girip Zend / Curl / Curlssl / GD / GD Freetype Support 'u seçin yükleyin bittikten sonra php ini deki php max execuation time 'ı 120 yapın bu kadar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |