| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Hitler Yüksek Cpu Makinaya Göre Daha Yüksek
şuan sunucum üstünde 5-6 tane site var fakat 1nin hitleri 16k falan zaten sunucu almamında tek sebebi buydu fakat geçenlerde bir adet forumum için vbseo kurdum kurdğm günden beri makinam aşırı kasılıyor, cpu lar bi inip bi fırlıyor işin ilginç yanı vbseo olan forumun hitleri 150-200 anca. vbseo.com daki yetkili ile görüştüm o bana şunları yapmamı söyledi Alıntı:
"yükselt dedillerinin hiçbirinin şuanki değerini bilmiyorum fakat suncumu yöneten hostum server ile ilgili birşey sorulursa bunu gösterirsin dedi" |
|
| ||||
| ||||
|
disable_functions bu kısımda hiç bişi yok saldırı alman söz konusu olabilir forumu araştır gerekli güvenlik işlemlerini yap
|
|
| |||
| |||
|
saldırıların olup olmadğını nasıl ve nereden anlıyabilirim ?
|
|
| ||||
| ||||
|
vbseo nuzu doğru şekilde yaptınız mı ? seo da yapacağını en ufak bir hata sunucuyu indirmek için yeterli. ayrıca forumları optimize edin. vbulletin cpu düşmanıdır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
vbseo için vbseo.com daki türkçe bölüm yetkilisi arkadaşlar görüştüm o bana sunucumda gerekli opt. eksik olduğunu ve bundan dolayı forumumun çok yavaş çalıştığıını söyledi sonunada bunları ekledi Alıntı:
bu arada forumları optimize edin dedinizde nereden yapmalıyım phpmyadminden mi ? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |