| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| illa paketmi açıcaz :S şimdi benim önceki reselerde paket oluşturmadan hesap açıyordum. yani mesala sen 175 mb aç diyordun ben 175 mb yazıyordum hemen paket açılıyordu. bu resellerde ise paket oluşturmadan hesap açamazsın diyor. You do not have access to create that package (undefined)! önceden 175 yazıyordum anında açılıyordu bu ayarı kimin nerden yapması lazım nasıl düzelir bu eskisi gibi olur |
|
| ||||
| ||||
| WHM >> Resellers >> Reseller Center a giriyoruz Oradan Reseller Modification bölümü altında reseller hesabını seçiyoruz. Edit Privileges/Nameservers kısmına tıklıyoruz ![]() resimde gördüğünüz Limit account creation.. ile başlayan cümlenin başında tick var ise kaldırıyoruz.en alta inip save diyoruz.bu kadar.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
saolasın abi |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |