| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| [checkperlmodules] perl version too old (v5.8.8 required, v5.8.7 is installed.)
Sunucudan mail geldi arama yaptım google'da türkiyeden sonuç bile yok.Bilmeyen benmiyim acaba. Gelen mail aynen şöyle; Alıntı:
![]() Bu mail ne için geliyor:confused: |
|
| ||||
| ||||
|
bug çıktıktan 2 gün sonra cPanel güncelledi kendini ve çözümünü bu şekilde mail olarak yolluyor. bu burada Güncel cPanel Bug : The perl module IO::Uncompress::Gunzip could not be installed.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Hocam ben ; Güncel cPanel Bug : The perl module IO::Uncompress::Gunzip could not be installed. burada dediklerini yapmıştım.Harici birşey yapmama gerek varmı ? |
|
| ||||
| ||||
| ssh ı kapat.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||
|
mailde de belirttiği gibi Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |