| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Sunucudaki siteler tam yedek almaya çalıştığında sunucu kitleniyor
Arkadaşlar geceleri sunucu yedek alırken cpu 20-30'lara kadar çıkıyor fakat siteler kapanmıyor en azından. Fakat sabah saatlerinde sitenin birisinde tam yedek al dediğimde sunucu cpu 40-50-60 eğer boyut çok büyükse dahada yükseklere çıkıyor bazen komple gidiyor ssh bile giremiyorum. Bunun ayarı mı var acaba ? yedek alırken cpu fazla harcamaması için.Apache stop yaptığım an yedek hemen bitiyor cpu rahatlıyor ama apache durdurmazsam ne yedek bitiyor nede sunucu açılıyor. Buna çözüm varmı :confused: |
|
| ||||
| ||||
|
demekki o büyük siteniz gerçekten büyük ki sunucunuz yedek almaya kalkınca overloading den down oluyor. bunun çözümü evet dediğiniz gibi servisleri kapatmak olabilir. en sakin olan saati seçmelisiniz. loadların fırlaması da gayet normaldir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Sitenin boyutu 670mb kadar.Şimdi tam yedek al dedim şuanda whm'de durum şöyle; Server Load 114.59 (2 cpus) Memory Used59.2 % Swap Used23.70 % apache'yi kapattığım halde durum böyle.Şuan sunucuyla bağlantı gitti.ssh'da giremiyorum Bu sitede niye böyle yapıyor.Diğer 400-500mb olan sitelerde hiçbir sorun yok |
|
| ||||
| ||||
|
Tabii servisleri kapatmak olabilir yanlız gidip mySQL'ü kapatırsanız yedeğin içinden DB çıkmaz ondan sonra Bu kilitlenmenin sebebide, sitenin veritabanı yapısının bozuk olması..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
114 gerçekten çok yüksek bir load değeri. sinanın da dediği gibi muhtemelen bir yerde takılıyor . veritabanının optimize edebilirsiniz. gereksiz şeyleri silebilirsiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
114 sonra 150 bile oldu sadece apache kapattıyorum 5 dakikada halledebiliyor.Sitenin mysql ile ilgileneyim,umarım çözebilirim ![]() Teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
cPanel'den DB onar / bakım bu ikisini yapın problemin hallolacağına inanıyorum.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |