| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| csf İp banlamada Kendini Aştı..
Saldırılara karşı csf kurmuştum.Bugun sabahtan beri 1-2 müşterim sitelerine ve Ftp adreslerine giremediklerini söylüyorlardı.Birtanesinin ipsin alıp Whmden kaldırdım direk girdi.Csf sanırım banlamış.Şu an kapattım.Ama hala giremeyenler var.Ssh ile bağlanıp direk kaldırmak sorunu çözermi acaba:confused:
|
|
| ||||
| ||||
|
evet çözer
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
csf kaldırdım fakat halen giremeyen kişiler gene aynı şekilde giremediler.Başka bir yolu yokmu tekrar kurdum csf banlanan iplern mailleri gelmiş durumda tek tek kaldırmaya çalışacam ama 400 mail var.
|
|
| ||||
| ||||
|
kaldırdıktan sonra CSF restart ettiniz mi?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
efet ettim.genede banlı kişiler kalkmamış.kimisi giremiyor.
|
|
| ||||
| ||||
| rm -Rf /etc/csf/csf.deny service csf restart olayı çözecektir...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
restart attım.ama her ne olduysa şu an ftp giremiyor.hiç bir kullanıcı.sitelere giriş sağlandı.
|
|
| |||
| |||
| Ftp ye girememe sorunu pure ftp / pro ftp olayından olmasın ? Cpanel 11 e geçince böyle bir ftp sorunu vardı |
|
| ||||
| ||||
| Ftp rest atınca giriyor.Ama su gene 1-2 müşteriden siteye giremiyorum mesajı geliyor.Kaldırmama ragmen.Nasıl kurtulcaz çözemedim bir csfden
|
|
| ||||
| ||||
|
Müşterilerine söyle modemlerine reset atsınlar birde öyle denesinler.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |