| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| WHM ip ekleme WHM ip ekleme işlemimiz için aşağıdaki adımları uyguluyoruz. IP Functions >> Add a New IP Address kısmına tıklıyoruz. daha sonra gelen ekranda Alıntı:
![]() submit diyoruz ve ip mizi ekliyoruz. işlem tamamlandı.çoklu ip ekleyeceğiniz zaman geri gelip ip nizi yazıp submit tuşuna basmanız yeterlidir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
eğer seri şekilde ip ekleyecekseniz mesela atıyorum 62.68.200.200 ile 62.68.200.62.68.200.200 arasındakile ekleyek iseniz Ip(s) to add kısmına 62.68.200.200-218 yazarak seri şekilde ekleyebilirsiniz ? |
|
| ||||
| ||||
|
evet eğer ekleyeceğimiz bir çok ip blok halinde ise bu şekilde ekleyebiliriz. hatırlatma için teşekkürler.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| WHM DE bASİC cPANEL/ WHM SETUP KISMINA YANLIŞLIKLA FARKLI İP GİRDİM.ASSİGN İP ADRESS KISMINDAN YENİ İPLERİ GİRMEK İSTİYORUM AMA PASİF GELİYOR. NERDEN YENİ İPLERİ EKLEYEBİLİRİM. ÖĞRETMEN ALİ ÇAĞIN ACELE YARDIM LÜTFEN |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |