| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşlar vps işine girmek istiyorum ancak sorular var aklıma takılan alacağım makine netdirektden 255 lira cpanelde eklersek 285 muhtemelen.bunun dışında virtuozza mu kullanmam gerek ne yapmam gerek kafam karışıyor+müşterilere cpanel verdiğimde onlar için firmadan cpanel lisanslı almam lazm değilmi? Teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
ben direk cevaplayım kardeş sen sunucuyu cpanel kurulu almıcan wmvare yada windows kurdurum virtuozzo kurucan tabi bunlarında lisansı var ben derimki tabi sadece bu tavsiye win kurdur makineye vmware yükle ister linux ister win vps yap sat cpanel lisansı normal olarak 15$ cPanel License Price Information sitesinde paypal ödemeli satın alabilirsin başka bi sorun varmı |
|
| ||||
| ||||
|
Mutlu görüşelim derdine derman bende :p
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
abi aslında seni göremediğimden buraya yazdım seni bekleyip duruyom sağolsun remsada yardım etti ama sen başkasın:p
|
|
| ||||
| ||||
|
benim papucum damamı atıldı mutlu yardım etmedimmi güzelce dahada ediceğimide biliyosun
|
|
| |||
| |||
|
win vps yap sat cpanel lisansı normal olarak 15$ cPanel License Price Information sitesinde paypal ödemeli satın alabilirsin demissin bende ilgileniriyorumda lisans alinca cpanel programini kurabiliyormuyuz orda baya pahali yaziyor o nedir bu 15dolar nedir anlamadim fark ne ve win vps nasil yapacagiz biraz bilgi verme ihtimaliniz varmi tesekurler |
|
| ||||
| ||||
|
win de cpanel çalışmaz plesk alıcaksın vpslerin lisansı daha ucuz ![]() Remsa sözüm yok sana Allah razı olsun sinan hoca linuxcu bende linux seviyorum o açıdan bende diyor
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| |||
| |||
|
ya linux sorun deyl saten suse10.1 elimde fedora yedide elimde yani bize derman olacak biri olursa sinan hoca gibi cok super olur dedigim gibi aradigim sey hangi yolu izliyecem ve gosterilecek yok linux veya win sorun deyil ama derman linuxdeyse okey ona agirlik verelim derim tesekurler cevabin icn
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |