| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
linux uzak masaüstü yapılamazmı ? bi yazı okudum ama yapamamıştım windows gibi kullanma şansımız yokmu. ?
|
|
| ||||
| ||||
|
yapılıyor diyenler var.lakin hiç denemedim.windowsdan linuxa bağlanmak pek akla olası gelmiyor.ama centosdan bağlanılabiliyor.bunun için önce centoslu bir makinanızn olması lazım
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
sistemim centos 4.4 okuduğum fakat yapmayı başaramadığım makaleyi ekliyorum. Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
|
Masaüstü pc'ye centos kurup denemek lazım Son Düzenleme: Varista; Tarih / Saat: 15.06.07 13:26. |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucusunu kobay olarak kullandırtmak isteyen varsa %80 çalıştırırız %20 de az değil ama :p
|
|
| ||||
| ||||
|
Konuyu hortlatıyorum ama rapidshare.com'dan dosya çekmeyi anlatmak için ![]() Rapidleech adında bir scriptle kolayca çekebilirsiniz, .: Rapidleech :. (Powered by Invision Power Board) adresinden scripti temin edebilirsiniz.Kurulum vs. yoktur,scripti atıp bağlanmanız yeterli. Lokasyon almanya sunucumla ortalama 4-5mb download yapabiliyorum.6-7mb çıktığı oluyor. İhtiyacı olanlara duyrulur. Saygılar |
|
| ||||
| ||||
|
lynx kullanın keyfinize bakın
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Bu nasıl birşey ? anlatabilirsin yada bakabileceğim bir yer:confused:
|
|
| ||||
| ||||
| ssh'a lynx yazın o sizi bulur :p lynx, text tabanlı bir explorer
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/ssh-sorular-cevaplar/67-ssh-rapidshare-com-dosyalarini-indirmek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Aspmi~Phpmi? - Sayfa 4 - Webmaster Zone | This thread | Pingback | 22.06.07 21:42 | |