WHM 2086 » Soru ve Cevaplar

lisans bi türlü aktCannot Read License File

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086 » Soru ve Cevaplar

Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20.09.07, 14:04
Atari

Tecrübe Puanı: 0
lobyo is on a distinguished road
lisans bi türlü aktCannot Read License File

arkadaşlar merhaba,
böyle bi site ile karşılaştığım için çok sevindim, ancak forumda sorunla ilgili çözüm bulamadım.Kendimize ait server cpanel girişinde Cannot Read License File hatası veriyor,IP değişikliği yaptık, daha sonra yukardaki hatadan bir türlü kurtulamadık. Eski IP mizdeki lisasın iptali için gerekli işlemleri yaptırdık. verify.cpanel.net ten görebiliyorum.yeni Ip ye lisansımız atanmış.
Aşağıdaki işlemleri yapmış olmama rağmen, bu hatadan bir türlü kurtulamadım, önerisi olan varmı?

- named.config ve nameserverips dosyalarındaki IP değişikliğini yaptım,

- /etc/hosts dosyasındaki eskiyi yeni Ip ile değiştirdim.

- httpd.config dosyasında başlangıç virtual host Ip sini yeni Ip ile değiştirdim.
sitelerin dns ve host kayıtlarını cpanel ayağa kalktığında değiştiririm dedim.

- /usr/local/cpanel/cpkeyclt

anlatabildim mi bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim 2 gündür ne siteler nede mailler çalışıyor.

yarrdımcı olurmu bilmiyorum ama cpanel 11 ve fedora4 kullanıyorum

Son Düzenleme: lobyo; Tarih / Saat: 20.09.07 14:07. Sebep: yardımcı bilgi
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 20.09.07, 15:00
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
ip niz nedir?

ayrıca sunucuya reboot attınız mı ?
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 20.09.07, 15:28
RAMBilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
www.rambilisim.com

Tecrübe Puanı: 43
RAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond repute
RAMBilisim - MSN üzeri Mesaj gönder
service cpanel restart yazmayı denedinizmi ?
Alt 20.09.07, 15:46
Atari

Tecrübe Puanı: 0
lobyo is on a distinguished road
hepsini denedim arkadaşlar /scripts/upcp

eski IP 193.192.104.214
yeni IP 212.175.40.110

acaba başka bir config dosyasında düzenlemem yapmam gereken bi yer olabilirmi?
Alt 20.09.07, 16:20
RAMBilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
www.rambilisim.com

Tecrübe Puanı: 43
RAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond repute
RAMBilisim - MSN üzeri Mesaj gönder
Alla alla cpanel e sorununu tıcket açmayı denedin mi ?
Alt 20.09.07, 16:55
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
lisansında sorun var.
lisans sağlayıcınıza ulaşın ve durumu bildirin.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Alt 20.09.07, 17:11
Mutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
P4

Tecrübe Puanı: 32
Mutlu has a reputation beyond reputeMutlu has a reputation beyond reputeMutlu has a reputation beyond reputeMutlu has a reputation beyond reputeMutlu has a reputation beyond reputeMutlu has a reputation beyond reputeMutlu has a reputation beyond reputeMutlu has a reputation beyond reputeMutlu has a reputation beyond reputeMutlu has a reputation beyond reputeMutlu has a reputation beyond repute
/usr/local/cpanel/cpkeyclt bu çözemezmi bende de oldu ilk kurduğumda ozaman bunla çözmüştüm
Alt 16.01.08, 11:30
Athlon

Tecrübe Puanı: 2
sweynn is on a distinguished road
Alıntı:
Mutlu yazmış Mesajı göster
/usr/local/cpanel/cpkeyclt bu çözemezmi bende de oldu ilk kurduğumda ozaman bunla çözmüştüm
o sadece bilgileri yeniliyor yeniden çekiyor yani benim bildiğim basit bir sorun çözümü
Alt 16.01.08, 18:05
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 1013
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
Lisans ile ilgili sorun var.Sunucuyu kiraladıgınız (veya cpanel'i ayrı bir yerden kiraladıysanız ora ile) yer ile iletişime geçin.

Seçenekler
Stil