| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| mail kopyası saklama
pop3 ile çektiğim maillerin bir kopyasının sunucuda saklanmasını nasıl sağlarım, horde vb. ile görebileceğim istediğimde. Kullanabileceğim açık kaynaklı en gelişmiş webmail yazılımı hangisidir ?
__________________ Profesyonel phpBB3 hizmetleri |
|
| ||||
| ||||
|
mesela ben firefox eklentisi thunderbird kullanıyorum. tavsiye ederim .
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
pop3 için elbette ben de thunderbird kullanıyorum. Ama pop3 yazılımı maili sunucudan siliyor sanırım.
__________________ Profesyonel phpBB3 hizmetleri |
|
| ||||
| ||||
|
hayır silmiyor. yani ben sildiğine şahit olmadım. thunderbird de ayar vardı ayrıca yanlış hatırlamıyorsam. keep the mails tarzı birşeydi. horde ile girdiğinde aynı mailler orada da oluyor.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |