| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Counter Strike Kurulumu Bilen ?
Counter Strike Kurulumunu baştan sona Bilen varmı acaba yada döküman olan elinde
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| ||||
| ||||
|
|
| |||
| |||
|
bu 1.5 linüx + 1.6 için bulabilirsen bizide aydınlat.
|
|
| ||||
| ||||
|
1- linüx değil linux =) 2- zaten ben 1.5 arıyordum ![]() 3- bulursam yazarım 1.6 yı
|
| ||||
| ||||
|
Çalışıyor mu Mutlu? whmdestek 'e bi clan açalım ya :p
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
e tamam o zaman ben sponsor olayım siz söyleyin nerden alalım sağlam bi CS sunucusu?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
1.6 ya clan açsak daha güzel olur ![]() Bende 1.6 var arkadaşlar |
|
| ||||
| ||||
| sponsor ol bize sinan
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
sende var diyemi 1.6 açacaz ![]() Ben hiç sevmiyorum 1.6 yı ya...
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |