| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Serverimizde Kurduğumuz seditio adlı script'i sunucumuz desteklemiyor. Mesela forumlara cevap yazılmıyor , üye girişi yapılmıyor , update yapılmıyor , eklentiler çalışmıyor ! Tek bu script ile sorunumuz var. Ne yapmamızı önerirsiniz. ? Asıl sitesi Neocrome - Website engines şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. |
|
| ||||
| ||||
|
hata falan mı veriyor veriyorsa nedir?
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| |||
| |||
|
hata veriyor.kendi özel hata sayfası server ile alakası yok.
|
|
| ||||
| ||||
|
Hata mesajını aynen paste eder misiniz buraya
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
script kendi hata sayfasını veriyor yani server ile alakalı bir hata vermiyor. ama scripti doğru düzgün işletmiyor. sorun orda neden yapabilirki ?
|
|
| ||||
| ||||
|
scriptin kendi sayfasında bir hata mesajı yokmu?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
üye grişi yapılamıyorsa Register globals ile ilgili olabilir.
|
|
| |||
| |||
| kardeş scriptin hata sayfasıyla senin alakan ne anlamadım ama yinede yazayım Wrong URL üye girişi yapmama mevzusuna gelince script ile alakalı değil server ile alakalı ayrı ayrı domainlere hesaplara kurdum hepsinde aynı. |
|
| ||||
| ||||
|
Hemen parlama ![]() Script içinde gelen .htaccess dosyası yokmu varsa içeriği nedir. .htaccess dosyanı açıp bu komutu ekle birdaha dene. php_flag register_globals on en iyisi sen print screen çek, hata dediğin sadece 2 kelimelik uyarımı. mümkünse link ver. Last edited by Onursal; 25.09.07 at 04:56. |
|
| ||||
| ||||
|
Anlatayım alakamı, Linux'ta herşey açık ve net. Eğer bir servis hata veriyorsa altında üstünde kıyısında mutlaka hata mesajı veya hata kodu olur. Bizde o mesaja göre çözüm buluruz. Yoksa, X kurdum çalışmadı derseniz pek yardımcı olamayız. Forum kurallarını okusaydınız zaten görecektiniz olabildiğince çok fazla detay verin diye yazdım oraya...
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |