| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Kullanıcı eklemede sorun Create a New Account DA kULLANICI HESABI EKLERKEN AŞAGIDAKİ HATAYI ALIYORUM. Create a new Account Account Creation Status: failed (Unable to find an ip address ) Unable to find an ip address bİR YARDIM LUTFEN. |
|
| ||||
| ||||
|
ıp adresinle ilgili bir sorun ıp ve nameserver ayarlarını iyice yap
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Hesabı açarken dedicated IPmi veriyorsunuz? IP bulunamadı diyor bu imkansız normalde çünkü o zaman sunucuyada erişememeniz gerek
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| sorun devam ediyor.
MÖutlu arkadaşım hesabı ekledim fakat bu seferde şu hatayı verdi. Create a new Account whmappname='Account Creation';if (update_ui_status) { update_ui_status("Checking input data"); }if (update_ui_status) { update_ui_status("WWWAcct 12.0 (c) 1997-2007 cPanel, Inc."); }Account Creation Status: failed (Unable to find an ip address ) Unable to find an ip address |
|
| |||
| |||
| teşekkür
Dedicated ip ye tik koyduğumdan oluyormuş. tik koymayınca hesap açıldı teşekkür ederim. Ns1 ve ns2 2 tane mname server var ns2 yi hesabı açılan arkadaşın mailinde gözükmüyor ns 2 nin gözükmemesinin nedeni ne olabilir Son Düzenleme: amanoslu; Tarih / Saat: 25.09.07 20:07. |
|
| ||||
| ||||
|
hesabı açınca giden mailde mi görünmüyor ns2 ?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |