| |||||||
| View Poll Results: 24 konuda linux sunucu ve panel uzmanlığı kitabı sizce tutar mı? | |||
| Evet harika tutar. | | 59 | 79.73% |
| Hayır hiç sanmıyorum. | | 6 | 8.11% |
| Fikrim yok projenin büyüklüğüne göre değişir | | 9 | 12.16% |
| Voters: 74. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Sinan Günay ile üzerinde cPanel koşturan linux
Selam arkadaşlar, konu geyik değil ama başka uygun bir yer bulamadım duyurular falan uymadı whmdestek ile alakalı olmadığı için.. Çok yüz sayfalık bir kitap yazmayı planlıyorum linux sunucu yönetimi, kontrol panelleri ve VPS hakkında. Hatta ilk 50 sayfası bitti bile şu Marcu Antu nun falan kitaplarını bilenleriniz vardır programlama hakkında bilgiler verir öğretir falan ![]() Bu tarz bir şey sanırım ülkemizde yok. Ülkemizde değil dünya çapında hiç görmedim hani size baştan oku sonuna geldiğinde sistem adminisin dedirtebilecek şeyler. Tamam abarttım o kadarda değil herşey sonuçta tecrübe.. ama gerçekten dünya çapında hiçbir sitede yok bu olay okuyup baştan sona öğrenebileceğiniz şekilde..Neyse çok uzatmıyorum sözü, böyle bir kitap yazsam tutar mı sizce? Lütfen ankete katılın. Ben bu işin kitabını yazdım diyebileyim
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Emeğim geçmemiş ama Kitabın bir köşesinde benimde adım geçsin isterim ![]() çokmu şey istiyorum acaba |
|
| ||||
| ||||
|
tamam zaten sponsorda arıyorum hosting firmalarından. senin ve hasanın isimlerini yazacaz kaçışınız yok
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
maddi duruma göre bende ufacık bir yer alabilirim tutar tutar
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| ||||
| ||||
|
Benim Ubuntu bir sunucu var yedek. deneme tahtası olarak kullanabilirsin içinde sitelerim var sadece. sana engel olmaz. Yeterki katkımız olsun. Hem Ubuntu değişiklik olur. Fedora, Centos hep uğraştığın şeyler nede olsa. |
|
| ||||
| ||||
|
Ben alırım kitabından sinan bence tutar bi kitap
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Herkese teşekkürler yazdıkları için. Fesih şöyle birşey yaptım, o bölümlere gelince 1 sunucu alacağım hyperVM kurup VPS açacağım. hyperVM içerisinde 5-6 değişik OS var. Eğer senin sunucuya hyperVM kurabilirsek o da olur neden olmasın...
|
| ||||
| ||||
|
hyperVM hakkında detaylı bilgiyi kitap çıkmadan forumda konu olarak bizimle paylaşırsan seviniriz sinan
|
| ||||
| ||||
|
Mesela ne gibi detaylı bilgi? Kurulum mu?
|
| ||||
| ||||
|
örneğin hyperVM yi kullanıp vps bölmek için ana sunucu windows mu olmalı ilk soru bu olarak başlayalım ?
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |