| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Sunucu Atasözleri :)
Bunlarda bizim atasözlerimiz ![]() Quote:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
güzelmiş bunlar |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
![]() |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
bunlar dehşet |
|
| ||||
| ||||
buna yıkıldım Bu gece vakti beni güldürdün, Allahta seni güldürsün. |
|
| |||
| |||
|
Süperler ya iyiki samet bey bu forumu tavsiye etti |
|
| ||||
| ||||
|
harbiden çok komikmiş ya emeğine sağlıkbi kaç tanede ben ekleyim. istedim vermediler sen hostcusun dediler. en hızlı 10(on) hangisidir.Xeon ![]() Edison elektriği bulmasaydı servera mum ışında root olurduk. işletim sistemi windows olanın serverı bugdan kurtulmaz ![]() sana bankın selamı var?hangi bankın hostbankın ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||
| ||||
| çok komik ya saolun |
|
| ||||
| ||||
|
kaderde varsa hack edilmek neye yarar uzulmek ethernete link veren allahim sen bana sabir ver bunlar manyak |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |