| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| SSL Sertifikası
Merhaba arkadaşlar kendime ait bir sunucum vardı ve bunda sanal pos kullandığım için bi arkadaşa kurdurduk öle böle ama kendiside bala mala yaptı yapmasına da ama hata veriyodu fakat yinede çalışıyodu ![]() şimdi ise sunucu değiştirdim ve bu SSL sertifikasını yeni sunucuya kurmak istiyorum bu konuda biraz araştırma yaptım bilmeyen bir çok arkadaşımız var bilen bir arkadaş adım adım anlatırsa eminim hem ben hemde benim gibi bir çok insanın duacı olacağını umuyorum saygılar sevgiler |
|
| ||||
| ||||
|
Mesaj yerine ulaştığı için düzenlendi.
Son Düzenleme: Onursal; Tarih / Saat: 26.09.07 00:50. |
|
| |||
| |||
|
hocam tamam bilgim olabilir bunu ücreti ile yapmanda normaldir saygı duyuyorum ama butür bi açıklama yapmanada gerek yoktu suskun kalsaydın daha iyiydi valla! Anlatacak olan adama da mani olmuş oluyorsun bu şekilde...
|
|
| ||||
| ||||
|
SSL sertifika türünüz ve Kontrol paneliniz nedir?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
türü derken ? Whm/Cpanel |
|
| ||||
| ||||
|
QuickSSL vs vs?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
hocam o kadarını bilemicem inan hostcininden aldım işte öle bişi yazmıyodu
|
|
| ||||
| ||||
| Hostcini ise Rapid SSL'dir. |
|
| ||||
| ||||
|
Eğer sunucu değiştirdiyseniz CSR'lerin yeniden atanması gerekiyor... Servis sağlayıcınızla aranızda yapabileceğiniz bir işlem bu.. Bu işlemden sonra yazarsanız kurulumu anlatabilirim.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |