| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Ftp Problemi
Pkaetleri açıp cpanelden ftp hesabı oluşturduğum halde ftp açılmıyor. sunucuya ulaşılmıyor diye mesaj alıyorum. İlk defa sunucum oldu. ama sorunlardan kurtulamıyorum acil yardım lutfen. |
|
| ||||
| ||||
| cPanel Verify buraya sununun ana IP'sini yazıp lisansı varmı, deneme lisansımı nedir bi bakar mısın?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| ftp problemi
ana ip girdim ve activ olduğunu ve sunucuyu aldığım yerin isimleri çıktı Sinan ağbi bir ilgilenirmisisn |
|
| ||||
| ||||
| WHM'ye girip Restart Service bölümü altından FTP Server 'i yeniden başlatır mısın problem çözülecekmi bakalım.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Sinan abi
ftpye şu şekilde bağlandım. ip adresi ile benim sunucu centos var . ftp ye baglanınca publichtml ve public ftp diye klasör var. birde üzerinde kısayol işareti olan www klasörü var sitelerimi nere atacagım. bir yazarsan memnun olurum. birde direk ftp ile niye bağlanamıyorum? hep ip ilemi baglanacagım |
|
| ||||
| ||||
|
o zaman DNS'leriniz oturmamış veya dns açmamışsınız demektir.. siteleri public_html klasörünün içine atmanız lazım
|
| |||
| |||
| sinan abi
sunucumun bilgilerini versem bir bakabilirmisin rica etsem |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |