| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Cpanel Şifresi Değişmiyor
Merhabalar, Resel hesabından bir hesap yaratıyoruz.O hesaba girip şifre değiştir dediğimde hatalar veriyor; Password Maintenance Your password could not be changed because the new password is it is too simplistic/systematic, please try again! gibi yada başka şekilde.Ne yaparsam yapayım şifre değişmiyor. Sunucudaki root hesaplarında şifreler sorunsuz değişiyor.Fakat bu resel hesabındakiler değişmiyor ![]() Sorunu nasıl çözeriz ![]() Edit:Çözümünü buldum; Cpanel şifresini karıştıracaksınız. içinde @ rakam vs. yapacaksınız.Yoksa kabul etmiyor. Last edited by Varista; 11.06.07 at 18:45. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
cPanel üzerinden şifrenizi değiştirmek istediğinizde şifrenizi basit şeylerden oluşturamazsınız.karışık ve tahmin edilemez olmalı.çözümü budur
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
çokta karıştırırsanız cpanelden phpmyadmin'e giremiyorsunuz ör: ÊÂ@% v.s |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Yaa Ben Cpanelden Değiştirdim Şimdi Giremiyorum :/
|
|
| ||||
| ||||
| Büyük/küçük harf dikkat etmelisin.
|
|
| ||||
| ||||
| hosting sağlayıcınıza ulaşıp şifrenizi sıfırlamasını isteyebilirsiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Bazen kendimiz cpanelden değiştiremiyoruz yetkiniz yok diyor host sağlayıcının değiştirmesi gerekir.Ayrıca şifreler alfanümerik olsa iyi olur.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |