| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
merhaba arkadaşlar öyle bi garip sorunum varki ben bile çözemedim şimdi bana ait sunucuya epey bi güvenlik filan kurdum forumda bi yeni başlık açtığımızda bi konu açmaya kalktığımızda kaynak görüntülenemedi diyor örnek mesala <script language=Javascript src=siteismi.com type=text/javascript></SCRIPT> bu kaynak görüntülenemedi problemini sunucuda nasıl çözerim bi yardım etin lütfen kafayı yicem ![]() |
|
| ||||
| ||||
|
Sağda solda bulduğunuz rule'lar ile modsecurity kurdunuz değil mi?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
işte bunu çözmek için size şakayla karışık soru sorduk ama anlamadıysanız napabilirim ki? Kusura bakmayın ben pek çakmam bu işlerden hava olsun diye yazıyoruz işte Pardus Sponsor falan
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
burada insanları suçlama hakkınız yok. herkes kendi isteğiyle burada birşeyler paylaşıyor. insanları hor görme hakkınız yok. keza başka bir destek platformu varsa türkiye de oraya gidiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Şu banned yazısını Forumdan Şutlandı mı yapsak?
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |