| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| vps de ircd müsadesi nasıl verebilirim
mrb bir vps aldım ve cpanel kurdum bir hesap açtım shell ile bağlandım unreal services kuruldu çalışıyor ama eggdrop dosyasının kurulumunu dahi kabul etmiyor ircd müsadesi istiyor sanırım bunu nereden ayarlamam gerek cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
|
|
| ||||
| ||||
|
ne hatası veriyor ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
ilginize teşekkür ederim aşşağıdaki hatayı veriyor eggdrop1.6.17/language/core.german.lang eggdrop1.6.17/language/core.english.lang eggdrop1.6.17/ChangeLog eggdrop1.6.17/COPYING [mayta@ ~]$ make config make: *** No rule to make target `config'. Stop. [mayta@ ~]$ make make: *** No targets specified and no makefile found. Stop. [mayta@ ~]$ make install make: *** No rule to make target `install'. Stop. [mayta@ ~]$ cd Son Düzenleme: timur2000; Tarih / Saat: 02.10.07 04:16. |
|
| ||||
| ||||
|
sırayla bunları yazın. yum install gcc yum install tcl-devel tk-devel Ardından whm security tweak'tan unprivilaged userlar için Compilerları enable edin...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
yaptım ama yine aynı hatayı veriyor
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
onuda yaptım yine değişmedi restartmı etmeliyim acaba
|
|
| ||||
| ||||
|
hayır gerek yok restart'a.. garip bir problem ama az önce denedim bendede aynı hatayı vermesine rağmen irc çalışıyordu. Denesen iyi olur bak bakalım çalışıyor mu irc?
|
| |||
| |||
|
mrb sorunu çözdüm belki ihtiyacı olan bir arkadaşım olur düşüncesi ile nasıl çözdüğümü anlatmak istiyorum bu vps de centos yüklü değildi formatladım centos kurdurdum ve cpanel kurmadan yum install gcc yum install tcl-devel tk-devel i yaptım sorun kalmadı ilginize tşk ederim |
|
| ||||
| ||||
|
hıh o da güzel
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |