| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| monitör
merhaba 1 tane linux sunucum var ve buna monitör kurmak istyorum BARISHOST TR_LIN_1 Server Yük Durumu bunun gibi birşey nasıl yapabilirim eger konuyu yannıs yere açdımsa özürdilerim |
|
| ||||
| ||||
|
server status die bir php script google da aratırsan bulursun ama başkada olabilir dediğim scripti zamanında kurmuştum güzel diğer scriptleri arkadaşlar yazar zaten dediğimi denersiniz..
|
|
| ||||
| ||||
|
Linkte bulunan yazılımın emin olmamakla beraber ücretli olduğunu düşünüyorum.. Bunun yerine nagios , bigbrother veya pingdom hizmetlerinden yararlanabilirsin
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
sim de kurabilirsin . sanırım sunucun da çok fazla site var. en azından servislerin durumu hakkında anlık mail bilgisi verir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
evet malesef çok site var 1200 tane yaklaışık ve hem kendim gözümle grafikler görmek hemde müşterime göstermek işin istiyorum çok sagollun verdiginiz bilgi işin
|
|
| ||||
| ||||
|
O zaman seni nagios paklar
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
peki nagios nasıl kurulur bilginiz varmı ve direk link alabilirim ?
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
evet yazılımı buldum haklıymıssın lisanslıymıs Status2k bak ![]() Status2k - Advanced Server Monitoring ve burası |
|
| |||
| |||
|
lisansı aldım arkadaşlar 14 dolarlık olanı 180 gunluk buyrun gule gule kullanın alması benden kullanması sizden ![]() unutmarın config duzenlemeniz lazım ve zend kurulu olmalı RapidShare: 1-Click Webhosting multiserver özelligi de var admin paneli var aynı anda 7-8 sunucu izliyebiliyorsunuz ve daha fazla |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |